Dual-Plus Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Tel.:(40)104-670, (48)778-899, (46)778-899

 

 

 

A Dual-Plus Kft. és jogelődje 1987-től végez vezetékes távközlési szolgáltatásokat. A kazincbarcikai tulajdonosok irányította vállalkozás szolgáltatás kínálata rohamosan bővül. A szolgáltatási területeink 100 %-ban csillagpontos kiépítésű visszirányos korszerű rendszerek. A kábel TV-vel ellátott szolgáltatási területeinken lévő települések nagy részét saját tulajdonú és kivitelezésű korszerű optikai hálózat köti össze. Itt az analóg kábel TV mellett a Digitális TV, az internet, valamint a telefon (VOIP) szolgáltatás is igénybe vehető. A Digitális TV szolgáltatást a hálózatainkon az országban elsők között 2000-ben indítottuk el.

A DOCSIS 3.0 internet szolgáltatás bevezetésével rendkívül nagy sávszélességű korszerű internet csomagok jelentek meg a kínálatunkban. E technika bevezetését Aris modemekkel, valamint Gigabites Cisco routerrel, és Casa3200 típusú CMTS, IBM redundáns szerver berendezéssekkel építettük meg.

E modern technika lehetővé teszi az interaktív szórakozást az Előfizetőink részére, amihez kellemes időtöltést kívánunk.